Hela livet i stort sett . vissa sidostamp

Gerd Johansson, med dotter Victoria , Stolt pappan är jag.

Jag är inget.  tack 
En unikum,  kvinna,  Gerd Johansson, och dotter Victoria.  
rådet, från mig, säg inget eller håll tyst tills Ni är övertygade och vet om sanningen, men Ni är förlåtna, det är oförstånd och okunskap om andra sidan om Er, kulturens värde. inte bara fotboll som också är kultur, men man kan inte isolera sig helt.  Jag är alltid rak, jag skäms inte för mig och flyter med.  NEJ !! 
 
skitsnacka inte mellan Er alla utan kunskap. tack.  Min relation är till stor del så.  på grund av okunskap om verkligheten hos Er,  alla skäms för sitt ursprung, men det är ju sanningen. 
 
En fantastisk kvinna kommer att för alltid vara min uppfattning, även, om det blev skilda vägar, samhället gled iväg till större frihet för familjen
 
båda  vi jobbade, Gerd  ville inte vara en   spisvakt, som när vi började livet, och  vi gamlingar  situation förändrades hela tiden.  Båda måste ha kulturen med sig, gilla samma sak eller uppskatta samma sak, det var långt från detta, Då blir det var för sig liv och barn och  barnbarn vet bara om hästen. ??  och sportbilen, det är fint,  men där är  inte tryggheten. 
 
Vårt Bröllop i enkelhet, Trefaldighetskyrkan i Uppsala Gerd och Bo
Johansson, okänd musiker, råka spela på Norrlands Nation, kom med instrument,
Ekonomi. kr 0. men många vänner i Sthlm, Kerstin på Knäpp Upp, hos Povel Ramel, och alla andra, ett öppet glatt liv inom teatervärden. och den kulturen.  Ursäkta att jag  trodde hela världen var sådan. 
 
även jobb på Ga: Gillet Uppsala, Sarakrogar överallt. ,
jag bodde i Sthlm på Sibyllegatan och fanns på Flottans musikkår och kungl. Musikhögskolan i Stockholm! Et fantastiskt trevligt liv för mig, Torsten Wennberg och alla andra. 
 
Jobb sedermera på Sarakrogar! Och Turnéer. Samt kontakt Sv. Kommunförbundet o Rikskonserter! Internationell verksamhet! Med Jazzmusiker , tex Lars Gulin och sonen Gulin, stora musiker i världen!
 
Och börjad söka mig till Uppsala! Militärmusiken , men sköta ekonomin fungerade dåligt. Aldrig fått den läran, det fanns inga pengar. så massor av misstag i familjelivet blev att pengarna rullade. Det lilla som kom in. försvann i dumma affärer . 
Vi är Ex i dag , men talar med varandra varje dag,
 
9Carlo Nilsson, Elizabeth Schöneberg och 7 andra
2 kommentarer

 

Gerd Johansson, i dag sambo med Janne .

Gerd, Du är den finaste här inne, i den vänskap vi har upprättat. Bo

Pappa har ordet.
 
Inför Mors dag! Mamma Gerd tycker lika , men skriver nog inget! är , verkar det, helt stum, 
myckt tråkigt.  Så kan livet bli för många och är det nog också i dagens verklighet,  Kapitalets inverkan styr samhället, alla tror på det, till  man blir gammal själv ??
 
 
Jag har skrivet, Du har gjort det bra, fixat allt, tack  !Mamma Victoria med. Son Gavin, Andersson. och Fanny . Andersson, våra barnbarn.
 och övriga familjen Andersson. 
 
Tack säger Bo.
 
Gavin har gjort det fantastiskt bra, have it very good ..
 
Tack Victoria .
 
 
 
1Gunnar Kling
1 kommentar
 
 
 
Fanny Andersson,
blir med säkerhet en bra mamma när dagen D kommer. Du har bra föräldrar och mormor att leva efter, men lev Ditt liv, jag vet detta, lycka till i framtiden,
säger detta när jag kan, morgondagen , kanske så.
Tack Fanny för Din insats , jag gillar Din Ambitionsnivå! Den är hög. Det är jättebra
Lev väl, Du gör det med fanan i topp. Tack Fanny, jag och vi gillar Dej !