Hela livet i stort sett . vissa sidostamp

Gerd Johansson, med dotter Victoria , Stolta pappan är jag.

 
En unikum,  är  kvinnan,  Gerd Johansson,
och dotter Victoria.  
 
En fantastisk kvinna är Gerd för alltid. Det är min uppfattning, även, om det blev skilda vägar, samhället gled iväg till större frihet för familjen inom olika intresseområden och miljö.
 
båda  vi jobbade, Gerd  ville inte vara en   spisvakt , som när vi började livet, och  vi gamlingars  situation förändrades hela tiden. 
 
Båda måste ha kulturen med sig, gilla samma sak eller uppskatta samma sak,  detta förändrades med tiden, Då blir det var för sig liv , och man  vet bara om  närliggande saker,  ??  sportbilen, det är fint,  men där är  inte tryggheten. 
 
Vårt Bröllop i enkelhet, Trefaldighetskyrkan i Uppsala Gerd och Bo
Johansson, okänd musiker, råka spela på Norrlands Nation, kom med instrument, inte mycket mera 
 men många vänner i Sthlm, Kerstin på Knäpp Upp, hos Povel Ramel, och alla andra, ett öppet glatt liv inom teatervärden. och den kulturen.  Ursäkta att jag  trodde hela världen var sådan, även i Uppsala,  
 
Tidigare hade jag även " gig"  på Ga: Gillet Uppsala, Sarakrogar överallt. Natitioner i Uppsala, med min orkester, på så sätt kom Uppsala närmare mig för varje dag. 
 
jag bodde i Sthlm på Sibyllegatan och fanns på Flottans musikkår och kungl. Musikhögskolan i Stockholm! Ett fantastiskt trevligt liv för mig,  och med min kompis Torsten Wennberg och alla andra. Turnè med Britta Borg, Allan Johansson , samt Glada Änkan, ( primadonnan Elisabeth Söderström ) Dirigent Von Knorring från Göteborgsoperan, jag spelade klarinett i orkestern. ( viljasången ) med Elisabeth. Jätteroligt var denna tiden, men jobbig. 
 
detta var verklighet före Uppsala. 
 
 Samt kontakt Sv. Kommunförbundet o Rikskonserter! Internationell verksamhet , musikläger och kurser i RUM,   Med Jazzmusiker , tex  sonen Gulin  Barytonsax, , och många andra  stora musiker
 
Jag sökte  mig till Uppsala! Militärmusiken , och ett stadgat liv,  familj och barn och  bra boende i villa.
 
att sköta ekonomin fungerade dåligt.
 
Aldrig fått den läran,  och det fanns inga pengar. så massor av misstag i familjelivet blev att pengarna rullade. Det lilla som kom in. försvann i dumma affärer . 
Vi är Ex i dag , men talar med varandra  rätt så ofta. 
 
 
9Carlo Nilsson, Elizabeth Schöneberg och 7 andra
2 kommentarer

 

Gerd Johansson, i dag sambo med Janne .

Gerd, Du är den finaste här inne, i den vänskap vi har upprättat. Bo

Pappa har ordet.
 
Inför Mors dag! Mamma Gerd tycker lika , men skriver nog inget!
 
myckt tråkigt.  Så kan livet bli för många och är det nog också i dagens verklighet,  Kapitalets inverkan styr samhället, alla tror på det, till  man blir gammal själv ??
 
 
Jag har skrivet, Du har gjort det bra, fixat allt, tack  Gerd och  Dotter/och mamma  Victoria med. Sonen  Gavin Andersson. och Fanny . Andersson, våra barnbarn. och övriga familjen Andersson. 
 
Tack säger Bo.
 
Gavin har gjort det fantastiskt bra, have it very good ..
 
Tack Victoria .
 
 
 
1Gunnar Kling
1 kommentar
 
 
 
Fanny Andersson,
 
blir med säkerhet en bra mamma när dagen D kommer. Du har bra föräldrar och mormor att leva efter, men lev Ditt liv, jag vet detta, lycka till i framtiden,
 
säger detta när jag kan, morgondagen  vet man inget om?
Tack Fanny för Din insats , jag gillar Din Ambitionsnivå! Den är hög. Det är jättebra
Lev väl, Du gör det med fanan i topp. Tack Fanny, jag och vi gillar Dej !