RIP
Välkommen , Låt bandet gå, eller inspelningen, det är det första  orkestern med LENNART RUNEBORG, tyvärr nyligen bortgången av sjukdom, verkligen tråkigt RIP.
jag och Lennart startade gruppen, som sedemera utökades och ombildades på olika sätt.  Mats Ericson trombone, från Sthlmfilharmonikerna, Sedan började   Christer Danielsson, Trombone och arrangör. Christer gick bort ganska ung och på grund av sjukdom . Mycket tråkigt med SÅ bra musiker. RIP.
 
Martin Steisner, Regionmusiken var med från början  och spelade trummar. Martin  har ordnat denna inspeln, som även finns på You Tube, Men låt inspelningen fortgå, det är ca 4-6 låtar , där vi spelar och Lennart Runeborg sjunger. Jag visste inte att det var mera än en inspelad låt. 
 
Detta finns på min hemsida också, bosse-musikosaxofon.se ( kan googlas fram)
 
. Lennart Runeborg gav alla sina timmar till detta band och att det skulle bli av och bli bra. Vi repeterade i I STOCKHOLM, Lennart bodde vid Radiohuset   i storstaden. Vi träffades nästan varje dag eller kväll i början och tränade låtar. Han blev en kung, en stor kopia av Tom Jones och Frank Zinatra, samt Elvis.
 
Lennarts målsättning var stor och hög, en enorm vilja, Lennart skulle lyckas i detta att sjunga, Från amatör till >>Proffs , på nolltid, jobben fanns ju utanför replokalen. och jag hade kontakterna i Mälardalen, att få spelningar.
 
Ett stort Stort tack till Dig Lennart, vila i frid. RIP.
 
 
Lyssna från början. inspeln/bandet går, det blir sång, det blir orkester, det är flera låtar som kommer. ska göra om detta, eller om någon ser och läser detta som har studio, kan redigera bort pauser, jag skulle vara tacksam, den som kommer med resultat, får den kostnad som gäller, inget gratisjobb. det är viktigt , efterlevande till Lennart, hans son med familj måste få detta fixat från mig ! 
 
Meny
 
Martin Steisner, Regionmusiken !
Bandet startades av LENNART RUNEBORG OCH BOSSE  BÖRJAN 70-TAL.Lite Nostalgi !
Seven Sound Brass i Uppsala; Mats Ericsson Bas, trombone och Elbas/sedemera kontrabas i Radioorkestern/ , Lennart Runeborg Sång, Martin Steisner, efterträdare Erle Morgan slagverk och jag själv på Tenorsax o klarinett, samt piano/Zynth ?? Lasse Gustavsson på Hammond, Mats Andersson. På Orgel, och Piano. SAMTLIGA  kom  med i bandet efterhand  som medlemmar
 
 
Martin Steisner har skrivit följande !!
 
Hej Bosse, här kommer en länk till våra äventyr i början av 70-talet skriver Martin Steisner .Startade vid tiden 1969-70 ca! Verkligen nostalgi kan man säga,45 år sedan sist. beginning Uppsala
Hälsningar från Martin Steisner som hittat inspelningen,enkelt gjord med rullband och en mic
Bosse o Lennart Runeborg, startade denna orkester i Uppsala , 70-tal med "unga musiker" Hembyggda högtalare, Hagström ljudmixer med eko! och Philips rullbandspelare,
Bandspelaren Philips fortfarande i min ägo och fungerar bra.