Mina orkestrar o jazzgrupper,blåsorkestrar

 Hej allihopa, här kan Ni se bilder, som jag tycker Ni sk🤪a kunna se och  ha trevligt, när Ni tittar och samtidigt lyssnar på musik ! Bilderna,  de kommer här------- från i går, i förgår, tidigare i veckan , också från tidigare tillfällen i livet.

Människor jag träffat, och som på olika sätt lämnat intryck och och gett mig kunskaper, finns med ! Kombinationer av musiker i olika sättning, mindre band,blåsorkestrar, storband, stor variation, både när det gäller instrument och repertoar, många duktiga musiker som påverkat  mig verkligen mycket.

 Även musikinslagen som Ni får ta del av håller på att bearbetas , och förnyas!
 
Det som händer i Sverige är bl a kultur med mycket musik !! Mycket av detta har jag haft  förmånen att komma i kontakt med, vilket berikat tillvaron , och varit mycket utvecklande på alla sätt, både som utövare  och som lyssnare, spelat och vistas med musiker som varit bättre än mig!

En hel del annat har jag även hunnit med ,vilket framgår på min hemsida under olika album, mycket för att om möjligt känna på annat, att pröva på, men även att få lite vy och innehåll i livet.
Hälsningar Bosse😀