att minnas 50----60-tal

Fra Ume, 1951, min första stora kärlek, verkligen förälskad, i, ( Vivi ) den stiliga kvinnan som jobbade i en korvkiosk där jag handlade på nätterna och efter  spelningar,, vi kom att följa varandra , ha en ralation i en lång tid framåt, umgicks i stans nöjesliv, när orkestern hade fridag, tills jag stampade och tog av mig skorna och buggade på fel golv, ( vilket misstag )

verkligen ett stort misstag, det har hänt någon fler gång i livet, denna gången på en resa till Finland, från Ume till Åbo , det kostade en midsommar i ensamhet, det var nog rätt att straffa mig. en spelning på midsommar, 2-3000 personer i folkparken. jag förlorade relationen vid hemkomsten, en bestämd kvinna,Vivi  hyrde en liten lgh i samma företag  där jag jobbade ( tänk Er detta senarium) vi talade aldrig med varandra. bara sågs ibland ! ,så var livet ! så är livet kanske !  

många år tillsammans , många år av sällskap i Ume. Jag flyttade till Sthlm, Flottans musikkår. Sedan militärmusiken i UPPSALA , vi förlorade kontakten helt under många år. ja hela mitt mitt fortsatta liv.  har setts en gång på senare år tillsammans  med en kopp kaffe. 

Vivi har förlåtit mig nu långt senare och jag henne, hon tog för sig i Finland just denna midsommarhelg för att ge tillbaka, vi har träffats på senare år i Ume, hon har en relation som påbörjats vid den tiden vi sågs ! Hon bodde vid den tidpunkten på Teg .
Finns hon i Ume så ge henne denna min Facebook, vi kan träffas som mycket fina vänner och fika eller äta mat.

Ett frågetecken har jag ? , vem blir min sista kärlek i livet ? ? ? ,
kanske det står i stjärnorna, ?   Bo Johansson

Vivi Andersson