att minnas 50----60-tal

Fra Ume, 1951, min första stora kärlek, verkligen förälskad, i, ( Vivi ) den stiliga kvinnan som jobbade i en korvkiosk där jag handlade på nätterna och efter jobbet, vi kom att följa varandra , ha en ralation i en lång tid framåt, umgicks i stans nöjesliv, när orkestern hade fridag, tills jag stampade och tog av mig skorna och buggade på fel golv, ( vilket misstag )

verkligen ett stort misstag, det har hänt någon fler gång i livet, denna gången på en resa till Finland, från Ume till Åbo , det kostade en midsommar i ensamhet, det var nog rätt att straffa mig. en spelning på midsommar, 2-3000 personer i folkparken. jag förlorade relationen vid hemkomsten, en bestämd kvinna,Vivi  hyrde en liten lgh i samma företag  där jag jobbade ( tänk Er detta senarium) vi talade aldrig med varandra. bara sågs ibland ! ,så var livet ! så är livet kanske !  

många år tillsammans , många år av sällskap i Ume. Jag flyttade till Sthlm, Flottans musikkår. Sedan militärmusiken i UPPSALA , vi förlorade kontakten helt under många år. ja hela mitt mitt fortsatta liv.  har setts en gång på senare år !! .

Vivi har förlåtit mig nu långt senare och jag henne, hon tog för sig i Finland just denna midsommarhelg för att ge tillbaka, vi har träffats på senare år i Ume, hon har en relation som påbörjats vid den tiden vi sågs ! Hon bodde vid den tidpunkten på Teg .
Finns hon i Ume så ge henne denna min Facebook, vi kan träffas som mycket fina vänner och fika eller äta mat. Ett frågetecken har jag ? , vem blir min sista kärlek i livet ? ? ? ,
kanske det står i stjärnorna, ? Bo Johansson