Fotoalbum


Här lite bilder på nära och kära,mycket började hända mitten 60-tal och framåt.Jag bosatte mig i Uppsala, bildade familj och sedan var det hela i gång.
 I dag har jag vuxna barn  och  barnbarn som börjat växa upp och har intressanta saker för sig, spelar fotboll samt även bus som är kul och visas på TV, Filippa medverkar i barnkanalen och Fanny har fotbollen, numera ungdomslandslaget i fotboll.

Sedan ca 1995 pendlar jag till Stockholm ibland, där Eva bor och arbetar, det blir helger och vissa lediga dagar, samt en del reser till Stockholm där jag spelar i ett antal orkestrar.Jag bor i Uppsala där jag jobbar lite som pensionär, har min båt i ESK, och vill inte flytta, i vart fall inte nu.

 Bilder på nära och kära  i min närhet,ögonblick som är trevligt att fånga på bild och kan tex visas på min hemsida. 
Det händer nog saker hela tiden och jag håller mig vaken på att visa det som händer. Nu, spelar Fanny, ett av barnbarnen fotboll,ungdomslandslaget är i Ungern, verkligen kul ! År 2012 har det hänt massor av saker hela tiden, båtsäsongen har varit, fotbollen har rullat en hel del, semestrar, födelsedagar och annat kul, man hinner bara inte med allt. 


 Bosse