Utställning tom 16 febr. Vernissage i dag Lördag

Dagens annons ang Vernissage och utställning till den 14 febr.
Kulturstugan i Märsta, tänk om alla ute i kylan minus 15-17 grader, hade vetat vad som hände inne i värmen, 18 grader plus, och en JanAllan och AnnAllan som medverkade och gjorde denna Vernissage och utställning till en toppendag men det var JanAllans dag, trumpetsolo så där i toppklass, rakt av bara, och historier som berättades därtill kan ju bara JanAllan göra, tack för detta. Boken kan man köpa på Kulturstugan med rabatt så länge utställningen pågår tror jag, t.o.m 14 februari.
Jan Allan kunde inte hålla sig, fram med trumpen, 16 grader minus ute, inne ganska behagligt.Ett antal personer och min kamera, kunde lyssna till ett fantastiskt spel,och 50-talets verklighet för orkestrar och musiker, JanAllan berättade.
Spännande och roligt enligt JanAllan på 50-talet,allt som hände en musiker på turnè, Allt kan nog finnas med i boken; foto-JanAllan minns sitt 50-tal, finns att köpa av JanAllan direkt eller just nu på Kulturstugan i Märsta, Stockholmsvägen 22.
Uppslag som finns i boken; foto- JanAllan minns sitt 50-tal! Utmärkt och bra bok, fin utställning!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.06 | 19:34

Har kort av Fritte Lööf, ett kort som är ok, sänd mig en mailadress och jag sänder kort ! kortspel i bussen !

...
07.06 | 19:17

Hej Bosse
Hamnade av en slump på din sida. Har du några minnen från min gamle far musikfanjunkare Frithiof Lööf på I:20, Han gick i pension 1961,

...
10.03 | 11:14

Hej!
Kul att Du hörde av Dig! Bertil var min lärare på violin under flera år, och jag har Bilder, skall söka och återkomma med detta!

...
09.03 | 22:11

Du har inte något fotografi på Bertil?
Han var ju i alla fall min farbror.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS