Jag vill hedra dessa utmärkta och kunniga musiker, man är kanske alltid för sent ute, Nina var solist med Berlin Filh.orkester. Kamilarow ett stort namn i Bulgarien och i Östblocket, studerat i Leningrads Musikhögskola. Jag hade verkligen en fin kontakt med världs-solisterna, Emil och Nina. Vi träffades vid många tillfällen i Uppsala, deras hemvist under många år! Svårigheter fanns i delar av musiklivet norr om Uppsala, tyvärr kära tittare är livet inte lätt ,men det rullar alltid vidare på något sätt!

I Mitt nästa liv, sista resan hem, gäller Segling någonstans i världshaven.
PS. jag är inte sjuk, jag mår bra och skojar ibland,är glad och säger inte mycket för det mesta, rusar till tåget och åker hem!
normala fall, gillar sjöliv, musik och lira, tar lektioner på instrumenten samt spelar i orkester, Polisens musikkår i Sthlm! hålla i upplägg av instutitioner, kurser, läger, hjälpa artister,
morgondagen är viktig,så är det, även jag är en pensionär och vill uträtta och bygga upp verksamheter och verka för något som lever kvar i framtiden efter mig!

Ett fotografi, plåtat av mig, fotograferat vid Utö i stockholms skärgård en jummen och fin höstkväll under augusti, jag var där med segelbåt och familjen på den tiden, snabbt i väg när jag såg detta och fotograferade , resultatet är här.