info/ tel070-5711440

Bo Johansson

Information.

Hej.

 

Jag var ledare för Österledsbrasset ett antal år, mitten 60-tal,  övertog  efter Ekström, och blev orkesterns ledare i ett antal år.  

Jobbade på den tiden, från  1968 som musiklärare, samt även militärmusiker på F16, Flygets musikkår i Uppsala.

Blev sedan musiklärare på heltid i Uppsala kommun från 1972.  Minnen efter Österledsbrasset är mycket positiva, en ambitiös orkester, fin miljö och positiv anda att jobba i tyckte jag och upplevde denna tid som mycket bra. Min dotter Victoria spelade 1:a flöjt i orkestern, samt en del elever från Storvreta Big Band medverkade också,

StorvretaBigBand orkester som jag startade 1968 med ett fåtal elever som spelade blåsinstrument- sedemera en stor orkester ca 30-40 -tal ungdomar i symfonic Band. 

Österledsbrasset, fortfarande lever orkestern i ny skepnad så klart . . Nya medlemmar skulle jag tro helt och hållet. Hade förmånen leda orkestern under ett par år, på den tiden också musiklärare i Uppsala kommun, ( ledare Storvreta BIG Band) i tid före 1975, då jag flyttade till Norduppland. som musikledare. Kom in i Österledsbrasset efter Ekström.

Dagens orkester- Österledsbrasset !

Blåsorkestern Gamla Uppsala Symphonic Band

Gamla Uppsala Symphonic Band är en blåsorkester med cirka 35-40 musiker från 15 år och uppåt från alla delar av staden. Du behöver inte vara med i församlingen, GUSB är öppen för alla intresserade musiker. Målet är att ge alla medlemmar tillfälle att utvecklas och ha roligt tillsammans, musikaliskt såväl som socialt. Vi övar måndagar kl 19-21.15